Heb je al gehoord van de 7 ?

Een ontdekkingsreis voor kinderen in de wereld van energie en chakra´s.

  • Leeftijd: 6, 7 en 8 jaar
  • Leeftijd: 9, 10 en 11 jaar

START meerdere keren per jaar

Heb je al gehoord van de 7” helpt kinderen zonder angst vanuit hun kern (godsvonk) te handelen en te leven. Onze kern zegt alles over wie we zijn en wie we zijn mag getoond worden!

Kinderen voelen deze kern heel sterk maar zijn vaak op volwassen leeftijd hier ver van verwijderd. Kinderen voelen namelijk angst als dit stukje van zichzelf niet naar buiten mag komen en kiezen er misschien voor dit niet meer te laten zien in de buitenwereld. Het is dus van belang dat dit stukje niet verloren gaat, omdat kinderen dan onzeker, depressief of zelfs lichamelijke klachten kunnen krijgen.

Tijdens deze ontdekkingsreis leert je kind dit stukje te voelen en te uiten. Op die manier ontstaat er een gezond zelfvertrouwen, waardoor het kind (weer) leert dat het iedereen kan zijn die het wil zijn en dat alles dat het zou willen mogelijk is.

Op een speelse manier gaan we aan de hand van de 7 ‘hoofd’chakra’s kennismaken met je lichaam en de wereld om je heen.

Hoe voelt je lichaam, wat vind je van je lichaam, zie je wel eens dingen die anderen niet zien, wanneer voel je je vervelend, wat maakt je blij en vrolijk, wanneer zou je willen dansen van plezier en waarom. Ook leer ik je oefeningen om in contact met jezelf te blijven en je goed te voelen (visualisaties).

Samen gaan we op ontdekkingsreis in deze wereld. We gaan dansen, tekenen, schilderen, verhalen vertellen, stenen bekijken en voelen, doen lichaams- en energieoefeningen en nog veel meer!

Dus, …….ga je mee op reis????

Voor wie? Kinderen die zin hebben in deze reis.

De cursus wordt gegeven in een cyclus van 8 keer, die meerdere keren te volgen is.

Waar, wanneer? 

  • 8keer (iedere bijeenkomst duurt 1 uur en 15 min.);
  • iedere week, uitgezonderd vakanties;
  • kleine groep (4-6 kinderen)
  • Winterjanstraat 71, 5632 MK Eindhoven;
  • Doe gemakkelijke kleren aan; Neem sloffen mee;
  • Kosten 145 euro, incl. alle materiaalkosten.

Zodra er een groep is, gaat de chakracursus van start. Mogelijkheden zijn op de dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagochtend. Bij opgave kun je duidelijk een voorkeur aangeven als ook dagen welke niet mogelijk zijn.

Het programma wordt steeds afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment. Wil je liever dat het specifiek op jouw kind wordt afgestemd, dan is het ook mogelijk om individuele coaching voor je kind te krijgen. Samen bespreken we je hulpvraag waarna ik een individueel programma samenstel. Tijden hiervoor zijn in overleg te bepalen.

Voor meer informatie en aanmelding of andere leeftijdsgroepen, kun je contact met mij opnemen.

Bij aanmelding verplicht je je tot het betalen van de gehele cursus. In overleg is gespreide betaling mogelijk. Annulering is mogelijk tot 1 week voor aanvang, daarna kan het cursusgeld in rekening worden gebracht.

home