COACHING

Wanneer je graag ondersteuning wilt in het proces waarin je op dit moment in je leven mee bezig bent, kun je kiezen voor coaching.

Samen kijken we wat er zich nu afspeelt in je leven en hoe je hier (beter) mee om kunt gaan. Het kan zijn dat je steeds tegen bepaalde dingen aanloopt in het leven, waar je maar geen grip op lijkt te kunnen krijgen. Soms is het niet eenvoudig om één ding aan te wijzen, maar voelt het meer als een sluimerend gevoel dat je je niet lekker voelt. Ook kun je ervaren dat het leven best zwaar is, maar dat je dit niet anders gewend bent.  Het leven hoeft echter niet zwaar te zijn en het is wel degelijk mogelijk dat er dingen veranderen. Het gaat alleen niet altijd zo snel als we zouden willen, vaak kun je veranderingen pas goed achteraf voelen of ervaren!

Van tevoren bespreken we de frequentie van de coachingsbijeenkomsten. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks of 2-wekelijks zijn en kan zo nodig aangepast worden.

Het doel van de coachingsbijeenkomsten is dat je je beter in je vel voelt zitten en zoveel mogelijk onder allerlei omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. 

Een coachingsbijeenkomst is iedere keer anders en is afgestemd op de behoefte van dat moment. Ik maak hierbij o.a. gebruik van verschillende gesprekstechnieken, helingen, meditatie en aura-soma.

Het verschil met een consult is, dat er bij coaching naast helingen ook een bewustwordingsproces in gang wordt gezet. Het is niet alleen het 'ondergaan' van een heling, maar vooral het aktief zelf ervaren wat bijdraagt aan een heling en hoe je dit voor jezelf te allen tijde kan toepassen. Hierdoor ervaar je dat je zelf steeds meer in je eigen kracht komt en dat je hier zelf invloed op hebt!

Een coachingsbijeenkomst duurt 1 uur.

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken, dan nodig ik je uit om Contact met mij op te nemen.

 Home