kristal

KRISTALLEGGING

Ook binnen de kristalleggingen komen de nieuwe helende energieën binnen die sinds eind december 2013 flink aan het binnenstromen zijn!
Bij een kristallegging lig je ontspannen op een matras en worden er rondom je op verschillende plaatsen specifieke kristallen gelegd.
De kristallen zorgen ervoor dat je je veilig en geborgen voelt en er een diepe, maar zeer zachte en liefdevolle heling kan plaatsvinden, die tot dan toe nog niet heeft kunnen plaatsvinden.
 
Ik werk hierbij, zo nodig, ook met de geboorte-engelen, aura soma pockets rescues, aura soma pomanders, engelen- en meesterenergieën en zang.
 
Nieuw is ook dat er kinder kristalleggingen worden gedaan door mij en duo kristalleggingen. Bij duo kristalleggingen lig je met zijn tweeën en wordt er om beiden heen één kristallenveld gecreeërd. Je kunt een duo kristallegging doen als partners, als ouder/kind of anders.
Bij duo kristallegging wordt de relatie geheeld en naar het nu gebracht.
 
Tarieven: volwassenen € 70,- kind € 50,- duo € 100,-.
 
 
WAT IS EEN KRISTALLEGGING :

Tijdens een kristallegging lig je met je rug op een matras en worden er rondom je (buiten de matras) specifieke kristallen neergelegd. Deze kristallen zijn speciaal op jou afgestemd en zorgen ervoor dat er een diepe heling plaats kan vinden.

Kristallen doen er zo'n 400.000 jaar over om kristal te worden. Een ziel is ongeveer 250.000 tot 300.000 jaar bezig om verlicht te worden, d.w.z. Om terug te keren naar de Bron, Al Dat Is. Tijdens een kristallegging wordt er door de kristallen een speciaal energieveld gecreëerd dat je her-innert aan de Bron, De Goddelijke Eenheid. Je ervaart dus een diep gevoel van vertrouwen en geborgenheid. Door dit diepe gevoel van vertrouwen en geborgenheid kunnen er helingen plaatsvinden die voorheen moeilijk tot (nog) niet konden plaatsvinden. Het was er (wellicht) nog de tijd niet voor. Deze diepe helingen vinden plaats op een zeer zachte manier binnen het opgebouwde kristallenveld. Zelf ben je gedurende de heling meestal in diepe ontspanning.

Enkele ervaringen van eerdere cliënten: * het is alsof er een last van mijn schouders is afgegleden * ik voel me meer verbonden met de aarde dan ik ooit ben geweest * ik voel nu de essentie van mijn bestaan en van mijn (geboorte)naam * ik voel me meer in evenwicht * het is alsof ik me nu pas heel voel *

Tijdens een kristallegging:

  • maak ik veel gebruik van aura soma om de diepe heling tot stand te brengen.
  • Ook werk ik met je geboorte-engelen, dit zijn 3 specifieke engelen die jouw incarnatie hier naar de aarde hebben begeleid.
  • Wanneer het van toepassing is, werk ik ook met je doopnamen, huidige naam, eventuele koosnaam, huisadressen enz.

Wil je jezelf klaarmaken voor deze nieuwe tijd, dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor deze mooie en zachte manier van heling!

Wil je graag een afspraak maken of meer informatie, dan ben je welkom en kun je met mij Contact opnemen.

Voor een goede kristallegging + heb ik de volgende informatie nodig: je volledige naam, evt. je meisjesnaam, de doopnamen, je geboortedatum, je geboortetijdstip. Mocht je dit niet weten, dan is er vaak een andere mogelijkheid en heb ik wellicht nog andere gegevens nodig. Dit bespreken we dan samen.

 Home