NIEUW: WORKSHOP

"VERDIEPING VAN JE LEVENSPAD"

voor volwassenen

 OP ZATERDAG * (VRIJDAG **)

10.00-17.00 UUR

EINDHOVEN

*/** Je kunt je in voorjaar 2013 opgeven voor één van de volgende dagen: vrijdag 1 februari,             zaterdagen: 2 maart, 13 april, 25 mei en 22 juni.

Vraag jij je ook wel eens af waarom je nu hier op de wereld bent?

Binnen deze workshop ga je een dieper contact maken met jouw levenspad. We werken hierbij met specifieke engelenenergieën: de engelen die jou hebben begeleid op jouw weg naar de Aarde. Wat zijn dat voor engelen en wat kunnen die ons vertellen?

Naast een algemeen stukje gaat een ieder zijn weg naar de Aarde opnieuw ervaren. We werken met klank, zang, meditaties, visualisaties, hand- en/of voetmassage als ook met aura soma producten.

Hierdoor vindt er een verdieping van jouw levenspad plaats.

Om deze workshop goed te kunnen ervaren is het belangrijk om je geboortedatum en geboortetijdstip zo nauwkeurig mogelijk (liefst op de minuut nauwkeurig) van tevoren door te geven.

Lokatie: Winterjanstraat 71, 5632 MK Eindhoven

Kosten: € 125,- incl. cursusmateriaal en gebruik aura-soma producten, koffie/thee en iets lekkers  (lunch zelf meenemen)

Voor meer informatie en/of opgave kun je contact met mij opnemen.

De workshop gaat door bij voldoende deelname. Er is plaats voor maximaal 4 personen.

Opgave en betaling uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop.

In overleg is het ook mogelijk om deze workshop individueel te volgen.

De workshop kan tot 48 uur van tevoren kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden, hierna zullen de kosten van de workshop berekend worden.

Workshops volwassenen 

home